ZAGREB CONNECT

Petnaest startupova bori se za 125 tisuća kuna

04.11.2015 u 11:28

Bionic
Reading

U borbu za osvajanje 125 tisuća kuna uključilo se više od 70 startup timova. Među njima je odabrano 15 finalista koji će se u četvrtak, 12. studenog, predstaviti investitorima tijekom 'Zagreb Connecta'

Zagreb Connect' je međunarodna startup konferencija koju drugu godinu za redom organizira Grad Zagreb u suradnji s veleposlanstvom Države Izrael u Hrvatskoj, Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) i Zagrebačkim velesajmom s ciljem predstavljanja poslovnih ideja potencijalnim investitorima, ulagačkim institucijama i poslovnim anđelima.

U finale su ušli ovi projekti:


1) Adopto
2) Amodo Connected Analytics
3) Canelio
4) GamingBattleGround
5) Liana
6) Mogy
7) Morska vidra
8) Nautical Booking
9) SailRouter
10) Smart Lumies
11) STEMI - Learning by Creating
12) TeamPlayers
13) Tourgent
14) Videoreha
15) Vision

Uz priliku za predstavljanje projekata, sudionici će ove godine moći upoznati se s načinima poslovanja u Hrvatskoj te čuti kako odabrati odgovarajućeg ulagača i poslovnog anđela, kako okupiti uspješan startup tim, kako iz startupa izgraditi milijun dolara vrijednu tvrtku te koje greške izbjeći prilikom komercijalizacije.

Prošlogodišnji 'Zagreb Connect' okupio je više od 350 nacionalnih i međunarodnih sudionika. Pobjednik je bio Mash.me,aplikacija koja omogućuje snimanje videa s trodimenzionalnim likovima bez stručnog poznavanja animacije i korištenja skupe opreme.

Sudjelovanje na konferenciji je besplatno. Prijave i više informacija pronaći ćete na službenoj stranici konferencije zagrebconnect.zagreb.hr