OKO 14 SATI

Proradio Twitter: Stotine korisnika imale problema s pristupom popularnoj društvenoj mreži

14.07.2022 u 14:22

Bionic
Reading

Korisnici Twittera širom svijeta prijavljivali su probleme s pristupom platformi društvenih mreža, koja je posljednjih dana ponovno u fokusu zbog problema s preuzimanjem Elona Muska

Prema stranici Down Detector koja bilježi ispade svjetskih internetskih servisa, stotine ljudi prijavile su probleme na Twitteru nešto prije 14 sati.

38 posto osoba prijavilo je problem s pristupom aplikaciji, dok 35 posto njih ne može pristupiti web stranici, a Twitter je tijekom popodneva proradio.

Ovo je prvi veći prekid rada Twittera od niza problema za društvenu mrežu iz veljače. Twitter je pao dva puta u istome tjednu u veljači, a korisnici nisu mogli pristupiti usluzi zbog 'tehničke greške koja je sprečavala učitavanje i objavljivanje tvitova'.

Najnoviji problemi s Twitterom dolaze samo nekoliko dana nakon što je društvena mreža podnijela tužbu protiv Elona Muska, najbogatijeg čovjeka na svijetu.

Musk pokušava izaći iz ugovora o kupnji vrijednog 44 milijarde dolara na temelju tvrdnji da Twitter nije uspio udovoljiti zahtjevima za informacijama broju lažnih računa na toj mreži, piše Verge.