HRVATSKA U TREĆEM KVARTALU

Ovog petka iPhone 4 dolazi u 17 novih zemalja

27.07.2010 u 07:23

Bionic
Reading

Širi se dostupnost iPhonea 4 na međunarodnom tržištu. Od ovog petka, 30. srpnja, iPhone 4 trebao bi biti dostupan u 17 novih zemalja

Appleov iPhone 4 pojavio se krajem lipnja na tržištima SAD-a, Francuske, Njemačke, Japana i Velike Britanije. Počevši od ovog petka, uređaj će u svojim zemljama moći nabaviti stanovnici Australije, Austrije, Belgije, Kanade, Danske, Finske, Hong Konga, Irske, Italije, Luksemburga, Nizozemske, Norveške, Novog Zelanda, Singapura, Španjolske, Švedske te Švicarske.

Uređaj će biti dostupan preko lokalnih telekomunikacijskih operatera, Appleovog online dućana te trgovina ovlaštenih za distribuciju Appleovih proizvoda.

Do kraja rujna Apple bi trebao objaviti dostupnost uređaja na ostalim tržištima, čime bi se ukupan broj zemalja u kojima je moguće kupiti iPhone popeo na 87.

Najnoviji iPhone 4 u Hrvatskoj ekskluzivno će ponuditi Hrvatski telekom u trećem kvartalu ove godine. Za novi uređaj korisnici se već sada mogu predbilježiti putem Službe za korisnike, web stranice t-mobile.hr u T-Centrima te na prodajnim mjestima T-Kioska.