ROMANTIČNI BLAŠKOVIĆ

Ovo ste propustili ako niste zaigrali Wolfenstein: The New Order

28.10.2014 u 11:45

Bionic
Reading

Prva igra Wolfenstein na kojoj nije radio Id Software iznenađujuće je dobar FPS. Ako ga dosad niste zaigrali, možda je sada pravi trenutak za to

Wolfenstein: The New Order na tržištu se pojavio u svibnju ove godine i naišao na vrlo dobre kritike. Na razvoju projekta radio je MachineGames, studio kojemu je to prvi projekt, a 'The New Order' je usto bio prva igra u serijalu koja nije imala i multiplayer koji je bio osnova nekoliko proteklih igara u franšizi.

Svi smo, dakako, očekivali hrpu testosterona i klanja nacističkih vojnika. I to smo, dapače, i dobili. No ono što 'The New Order' odvaja od proteklih igara je scenarij i emocionalna strana priče.


B. J. Blazkowicz više nije samo mljevilica nacističkog mesa, već i čovjek od krvi i mesa koji stvara prijateljstva, pa čak ulazi i u ljubavnu vezu. I to, pazite sad, na vlaku koji putuje za Zagreb.

Da, dio igre odvija se i u Hrvatskoj, i to u kampu smještenom u Međimurje. Dakle, ako ste propustili zaigrati novi Wolfenstein, učinite to i sada. To vam preporučuje i jedan korisnik YouTubea koji je napravio prigodni video.

Stvari koje ste proputstili u Wolfensteinu