POSEBAN DOGAĐAJ

Overwatch je spreman za Noć vještica

12.10.2016 u 16:02

Bionic
Reading

Blizzardova pucačina iz prvog lica dobila je specijalni događaj u sklopu kojeg dolazi posebni mod za igru i niz neobičnih te maštovitih kozmetičkih dodataka

Halloween je sve bliže i bliže, a Overwatch i Blizzard su za njega potpuno spremni. Posebni događaj zove se 'Overwatch Halloween Terror!' te igračima donosi velik broj tematskih zanimacija. U igri je tako od danas dostupan posebni kooperacijski brawl-mod 'Junkenstein's Revenge', u kojem igrači surađuju ne bi li savladali hordu zlokobnih robota koje je na nevine i nejač pustio nitko drugi nego doktor Junkenstein.

I da, prije nego što pitate - riječ je o novom skinu za Junkrata. Nove, jezive kostime dobili su i drugi likovi poput Roadhoga, koji se može zakrabuljiti u Frankensteina, Reaper preuzima plašt Bezglavog Konjanika, a Mercy za Noć vještica postaje... pa... vještica.

Posebni događaj traje sve do 1. studenog, kad čudovišta konačno odlaze u penziju do iduće godine. Jedina slasna stvar koja će nam ostati za uspomenu su skinovi kojima ćemo protivnike moći nastaviti plašiti tijekom cijele godine.

Kako izgleda 'Overwatch Halloween Terror!'? Pogledajte foršpan i saznajte!