NEINSPIRATIVNO

Ovako izgledaju prve igre za Google Glass

30.01.2014 u 15:18

Bionic
Reading

Google Glass svakim je danom sve bliže prodaji masama gadgetomana koje nestrpljivo čekaju. Baš u skladu s time, Google želi biti siguran da, onaj trenutak kada Glass ugleda svjetlo dana, bude pun korisnih aplikacija i mogućnosti primjene, izvan osnovne funkcionalnosti koja 'dolazi u paketu'

Zbog toga su se odlučili napraviti neke 'inspirativne' mini igre za razvojne stručnjake.

Međutim, ono što je u pitanju jest - što su novoga uopće prikazali? Google Glass uistinu nije namijenjen nekom igranju (posrijedi su tek tehnološki demo), sve ono što je kompanija napravila već je bilo dostupno u ovom ili onom obliku koji je razvijen.

No vrijedi spomenuti kako video koji su složili u Googleu izgleda relativno atraktivno, a uključen je i neki jednostavan Fruit Ninja klon igre:

Google Glass - mini igre


Možda je najupečatljivija igra 'glinenih golubova', u kojoj korisnik gadgetu prvo vikne 'pull' kako bi izbacio metu te nakon ciljanja kaže 'bang!' kako bi je pokušao pogoditi - nešto što možda i nije zgodno za izvoditi u javnosti, no možda se tkogod i zabavi na taj način.

Bilo kako bilo, Glass možda i nije idealna platforma za igre, no sasvim je sigurno kako je zanimanje developera za one druge stvari - već tu.