MASIVNO

Ovako će Mass Effect izgledati na Xboxu One

19.06.2015 u 11:25

Bionic
Reading

Microsoft je na uzbuđenje svih vlasnika najavio dolazak 'backwards' kompatibilnosti, a ovako će na 'Oneu' izgledati jedna od najbitnijih igara za Xbox 360

Najava mogućnosti da se na Xboxu One zaigraju igre s Xboxa 360 jedna je od najboljih stvari koje su najavljene na nedavnom E3-ju i toplo se nadamo da će tim stazama krenuti i Sony s PlayStationom 4

Jedna od prvih starih igara koje će igrači moći zaigrati na Oneu je i Mass Effect, BioWareov klasik koji se na tržištu prvi put pojavio 2007. godine. Iako je radio solidno, Mass Effect na toj platformi nikada nije radio savršeno i bez problema s performansama. No to bi trebalo biti riješeno dolaskom na Xbox One.

Da će sigurno biti bolje, potvrdio je jedan od beta-testera backwards compatibilityja koji je napravio izvrsnu video usporedbu.

Ovako će Mass Effect izgledati na Xboxu One


Iako je sve to još u povojima, Mass Effect se na Oneu mnogo bolje ponaša, učitavanje je drastično ubrzano, a naknadnog učitavanja tesktura goovo više i nema. Bolje je i osvjetljenje na likovima, a kontrola Sheparda mnogo je bolja uz novi kontroler.