VULKANA MU

Ovaj nas je video napokon nabrijao na Doom

09.05.2016 u 07:10

Bionic
Reading

Nakon silnih trailera, Doomu je najveću uslugu, čini se, napravio video snimljen iz ruke – mobitelom

Nakon što su isprobali multiplayer nadolazećeg Dooma, mnogi su izrazili nezadovoljstvo viđenim. Ponajveći su problem igrači vidjeli u (pre)sporom kretanju, nedovoljno razrađenim mapama, ali i stablom napretka.

Za to možda postoji i donekle logičan razlog – na multiplayeru, kažu glasine, nije radio Id Software. No zato je, tvrde oni koji su ga isprobali, singleplayer vrhunski. On će potrajati više od desetak sati i ako je vjerovati najnovijem videu – biti će doslovno nakrcan adrenalinom.

Ekipa iz Id Softwarea je upravo demonstrirala kako će Doom izgledati u kombi s Nvidijom GTX 1080 i Vulkan API-jem. Igra je većinu vremena išla u 200 sličica u sekundi što je zaista na granici suludoga i nešto o čemu igrači na konzolama mogu tek sanjati.

Doom na GTX 1080

Kao što možete čuti na snimci, publika je vrlo glasno uzdisala i odobravala ono što se događalo na ekranu, a slične su reakcije i na internetu. Stotine tisuća igrača oduševljene su frenetično brzom akcijom i kretanjem, mogućnošću nošenja bezbroj oružja i streljiva i brutalnom borbom.

Sada i mi napokon možemo reći – jedva čekamo dolazak novog Dooma!

Doom launch trailer