CROWDFUNDING

Oleg Maštruko želi do izgubljenog kraljevstva

21.04.2016 u 09:36

Bionic
Reading

Glavni urednik Mreže i kolumnist Buga pokrenuo je svoj četvrti crowdfunding pothvat. Na platformi Indiegogo traži financijere za putovanje u izgubljeno kraljevstvo Lo na granici Nepala i Tibeta

U mjesec dana Oleg Maštruko, iza kojeg su tri uspješna crowdfunding projekta (Bez ljudi, Marco Polo - Hrvatska do Pamira i Okajanja), namjerava skupiti 5.400 dolara kako bi u kolovozu ove godine otputovao – malo džipom, malo pješke, a malo klatareći se na magarcu – do grada Lo Mathang u pokrajini Mustang u Nepalu. Tamo će, kao što je i dosad činio, ispucati hrpu fotografija i prepričati najzanimljivija opažanja.

Za potporu u vrijednosti od 16 dolara dobit ćete putopis, sve objave i fotografije nastale tijekom priprema i putovanja. Tijekom pamirske ekspedicije tako je objavio preko 200 fotki i 110 tisuća znakova teksta. Njegove dogodovštine pratit ćete putem posebne zatvorene grupe na Facebooku.


Odlučite li se izdvojiti 199 dolara, dobit ćete fotografiju s ekspedicije velikog formata. Za 499 dolara Oleg će ponijeti vaše promotivne materijale i dijeliti ih lokalnom stanovništvu te ih fotografirati s njima, a za 999 dolara cijela ekspedicija može nositi vaše ime.

Dio prikupljenog novca donirat će udruzi za stradale od potresa u Nepalu koju će sam odabrati.

U slučaju da bude prisiljen odustati od putovanja zbog više sile, prikupljeni novac iskoristit će za neko drugo, kako tvrdi podjednako zanimljivo putovanje.

Čini li vam se ovo zanimljivim i želite li Olega Maštruka prometnuti u novog Željka Malnara, podržite njegovu kampanju za platformi za crowdfunding Indiegogo

The Lost Kingdom - Izgubljeno kraljevstvo