SEDAM SOLIDNIH

Odlične nove i besplatne igre za Android

26.04.2014 u 08:38

Bionic
Reading

I ovaj put donosimo pregled solidnih i besplatnih naslova za Android platformu, a na redu su mobilne igre. U nastavku pogledajte neke od besplatnih noviteta

Bomb Buds je zabavan akcijski naslov u kojem se borite protiv drugih igrača s vrlo eksplozivnim rezultatima. Red Buds, Blue Buds, Robot Buds i Kitty Buds uz 12 otkačenih oružja je sve što trebate znati. Dobro, uz odgovarajući video:

Abyss Attack će se svidjeti ne samo ljubiteljima podmornica, već i svim obožavateljima arkadnih pucačina (i šarenih efekata). Nadograđujte podmornicu i našopajte neprijatelje torpedima:

One For Eleven je svojevrstan football management naslov u kojem sudjeluju milijuni igrača diljem svijeta. Stvarni igrači, kreiranje vlastitih timova i natjecanje protiv drugih u PvP okolini izgleda upravo ovako:

Microtrip je još jedan izvrstan arkadni naslov gdje igrač ulazi u tijelo nepoznatog stvorenja. Izvrsna fizika i akcija po razinama koje su drugačije svaki put po igranju sasvim sigurno zaslužuju instalaciju na vaš Android uređaj:

Fusion Two 2048 Frut Puzzle je komplicirani naslov jednostavne i zarazne igrivosti. Puzzle igra definitivno stvara ovisnost, a sasvim sigurno će izmamiti i koji smiješak:

Pororo Penguin Run. Ako ste ikad poželjeli biti pingvin, sad je prava prilika za ostvarivanje sna. Šalu na stranu, u pitanju je 3D arkadni naslov koji će se vjerojatno svidjeti najmlađima, a s obzirom na ocjene u Google Play trgovini aplikacija, vjerojatno i odraslima:

Smash Bandits Racing je svojevrstan Need For Speed: Hot Pursuit iz neobične perspektive. Nadogradite vozilo u kojem bježite pred policijom i rasturite grad ali i krajolik. Ništa nije tako olakšavajuće na kraju radnog dana kao destrukcija u ovom naslovu: