LJETNA PRILIKA

Od iPhonea 5c dijeli vas par klikova i 18 kuna

28.05.2014 u 10:10

Bionic
Reading

Želite probati iPhone, ali si ga niste mogli priuštiti? Sada za već od 18 kuna uzmite mladenački šaren i razigran iPhone 5C za duge ljetne dane nakon uspješno završene škole ili fakulteta

Dostupni su vam modeli sa 16 GB ugrađene memorije,u šest živopisnih boja koji će osigurati dovoljno mjesta za sve fotografije i video uratke.

Pregršt formata, uključujući kvadratne slike i panoramu te razne filtere i snimanje video zapisa u 1080p HD rezoluciji, pretvorit će vaš novi iPhone 5c u najboljeg prijatelja za plažu, festivale, putovanja i tulume.


Pogoni ga iOS 7, s mogućnošću nadogradnje na 7.1.1 te dvojezgreni procesor Swift na Appleovu čipsetu A6, koji štedljivo koristi bateriju kapaciteta 1.510 mAh.

Podržava i najbolju HT mrežu 4G/LTE za ultra brzo surfanje internetom što će biti sjajno vidljivo na IPS LCD zaslonu s LED pozadinskim osvjetljenjem, rezolucije 1136x640 piksela.

Iskoristite priliku, opremite se za ljeto i trk na webshop Hrvatskog telekoma, gdje možete pronaći svoj idealni novi iPhone 5c u sklopu tarife Plan za zabavu XL, i to za 18 kn odmah te po 120 kuna mjesečno za dvogodišnji ugovor.