NEMA PROPUŠTANJA

Obavijesti s mobitela s Androidom možete primati i na računalu

13.01.2014 u 16:45

PushBullet šalje obavijesti s mobitela na računalo i obrnuto
Bionic
Reading

PushBullet je aplikacija koja omogućuje slanje poveznica, datoteka, popisa i još koječega s mobitela opremljenog Androidom na osobno računalo i obrnuto. A sad imaju dodatak koji se, na neki način, ponaša kao ogledalo

Nova značajka Notification Mirroring aplikacije PushBullet vjerojatno je namijenjena prvenstveno onima koji žive u strahu da će propustiti nešto važno na Facebooku. Naime, ona povezuje mobitel s računalom, tako da se sve obavijesti (notifikacije) koje pristignu na mobitel automatski pojavljuju i na računalu.

Tako će vas, osim u slučaju lajkova na Facebooku, obavijestiti i da ste primili SMS, e-mail, pa čak i telefonski poziv, putem Chromeova sustava za obavijesti. Moći ćete ih pregledati, pogledati i odbaciti a da se pritom ne mičete od računala, piše Lifehacker.

Sve što obavite za računalom odražava se i na mobitelu pa vas tako neće zateći hrpetina obavijesti koje ste već bili pogledali. Postoji i opcija kojom filtrirate obavijesti kojih aplikacija ćete moći vidjeti, a kojih ne.

Da bi mogli pokrenuti ovu korisnu aplikaciju, morate imati instaliran Chrome ili Firefox (postoji ekstenzija i za taj preglednik) i upariti računalo s pametnim telefonom ili drugim uređajem s Androidom izdanja 4.0 ili kasnijeg. Neke naprednije opcije dostupne su samo vlasnicima uređaja s Androidom 4.3 + i Chromeom.