NISKI START

Nvidia je spremna za igre koje se još nisu ni pojavile

06.11.2015 u 07:05

Bionic
Reading

Svaki put kada na tržište stigne nova igra postoji šansa da će imati poteškoća s nekim hardverskim konfiguracijama. Nvidia tome planira stati na kraj izdavši drajvere za nove naslove prije nego što su oni uopće izašli

Ovog petka izlaskom Call of Duty: Black Opsa III počinje sezona od dva mjeseca žestokog gejminga. Za sve najzanimljivije naslove koji su planirani u studenom i prosincu vlasnici Nvidijinih grafulja mogu biti spremni zahvaljujući upravo izašlom drajveru Game Ready za Call of Duty: Black Ops III.

Naravno, novi CoD nije jedini na Nvidijinom popisu. Sudeći prema službenoj objavi, na firminom su nišanu mnoge druge igre, uključujući Assassin's Creed: Syndicate, Civilization Online, Fallout 4, Just Cause 3, Monster Hunter Online, Overwatch i Star Wars: Battlefront.


'Game Ready nije samo fraza za Nvidiju. Naše obećanje gejmerima je da će imati najbolje moguće iskustvo na dan lansiranja igre. Program pod imenom Game Ready je započet još prije dvije godine i, umjesto da se držimo predodređenog rasporeda, uskladili smo se s datumima izlaska najvažnijih naslova kako bismo pružili korisnicima sve ono što im je potrebno da pobijede u igri!', kažu iz Nnvidije.

Više informacija o akciji Game Ready pronađite na službenom blogu Nvidije