SNAKE STIŽE NA 'KANTU'

Novi Metal Gear Solid (ipak) dolazi na PC!

14.08.2014 u 15:31

Bionic
Reading

Konami je i službeno objavio da će se nadolazeći MGS pojaviti i na PC-u iako još nije specificirano kada će se to točno dogoditi

Konamijev odjel za odnose s javnošću prvo se izlanuo, a japanskom gigantu onda nije preostalo ništa drugo nego i službeno potvrditi da će se Metal Gear Solid: Phantom Pain pojaviti na PC-u. Kada će to to točno dogoditi, još nije poznato, kao ni u slučaju verzija za PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 i Xbox One. Službeni datum izlaska još uvijek je samo 'četvrti kvartal 2014. godine'.

Naravno, na PC će doći i već izašli 'Ground Zeroes', prequel od nekoliko sati koji je izazvao brojne kontroverze s obzirom na vrlo visoku cijenu koju su igrači morali platiti za tek nekoliko sati gameplaya.

Konami je na GamesComu prikazao i 15 minuta gameplaya u kojima ima zaista urnebesnih scena. Stoga zapalite omiljenu cigaru, natočite najfiniji viski, uvalite se u fotelju, pripalite vatru u kaminu, navucite najfiniji kućni ogrtač, pripremite monokl, skuhajte mačku i uživajte.

Petnaest minuta Metal Gear Solid: Ground Zeros gameplaya