PRVO ONLINE PA U DUĆANE

Novi iPhone u Hrvatsku stiže 8. travnja!

05.04.2016 u 11:15

Bionic
Reading

Želja korisnika za manjim dimenzijama zaslona natjerala je Apple da ponudi tržištu iPhone SE, uređaj čija se dijagonala zaslona zaustavila na četiri inča

Hrvatski Telekom dojavljuje da će se iPhone SE, nova telekomunikacijska uzdanica proizašla iz radionice Applea, u Hrvatskoj početi prodavati već ovog petka 8. travnja. Svi koji to žele svoj primjerak uređaja moći će nabaviti u webshopu Hrvatskog Telekoma i to u ‘svemirski' sivoj, srebrnoj, zlatnoj i boji pudera (rose gold).

Ako ste to kojim slučajem propustili, iPhone SE sadrži 64-bitni čip A9, dvostruko brži od onoga što se nalazi u iPhoneu 5s. Štoviše, iPhone SE je jednako brz u svim operacijama kao i iPhone 6s. Dok ni po čemu posebnom ne kaska za ostatkom najmodernijih iPhonea, početna cijena na svjetskom tržištu iznosi mu tek 399 dolara.

Tu su još podrška za 4K videomaterijal zahvaljujući 12-megapikselnoj kamerici iSight, Bluetooth 4.2, novi mikrofoni, iOS u verziji 9.3, bolje trajanje baterije, brža LTE povezivost i dr.

Iz Hrvatskog Telekoma navode da će se nakon početne online prodaje iPhone SE naći i u T-Centrima diljem Hrvatske 13. travnja.

Ono što nismo uspjeli saznati su prodajne cijene uređaja na našem tržištu, a nakon formiranja o njima ćemo vas pravovremeno izvijestiti.