TEHNO NOVITETI

Novi Honor 7X donosi zaslon bez ruba i poboljšane specifikacije

11.12.2017 u 08:25

Bionic
Reading

Huawei je u Londonu službeno predstavio Honor 7X, pametni telefon iz ponude Honor serije X koji pruža doživljaj gledanja preko cijelog zaslona

Honor 7X prvi je pametni telefon kojeg odlikuje Honor FullView Display, 5.93-inčni dizajn sa zaslonom od ruba do ruba. 'Honor 7X je prvi izbor za korisnike koji žele uživati u bogatoj funkcionalnosti s prednostima bezrubnog telefona. Honor je neizmjerno ponosan na kvalitetu kontrole u proizvodnji svakog telefona. Tijekom laboratorijskog testiranja, Honor 7X bio je izložen padu više od 4.800 puta kako bismo korisnicima pružili bolju sigurnost i vrhunsku kvalitetu', izjavio je George Zhao, generalni menadžer za Honor.

Kao dodatak ovom najnovijem modelu, zaslon bez ruba i dvostruka leća od 16MP i 2MP stražnja kamera s velikim otvorom i brzim fokusiranjem omogućuju DSLR kvalitetu slike i profesionalno iskustvo snimanja. U kombinaciji sa oktalnom jezgrom Kirin 659 i jedinicom za obradu grafike (GPU), Honor 7X cilja na tržište velikih mobilnih ekrana kojim dominiraju Apple i Samsung.

Honor FullView zaslon

Honor 7X opremljen je ekranom omjera 18:9, 5,93-inčnim FHD+ zaslonom s 2160 X 1080 rezolucijom pružajući pritom visoku razlučivost. Uz metalno kućište i savršeno zaobljene rubove, korisnici dobivaju poseban futuristički dizajn. Honor 7X posjeduje funkciju dvostrukog ekrana koja korisnicima omogućuje izvođenje većeg broja zadataka.

Fotografija i procesorska snaga

Stražnja kamera s dvostrukim objektivima 15MP + 2MP snima ljude i okolinu uz automatsko izoštravanje (PDAF) i najnovije algoritme. Honor 7X pokreće oktalna jezgra Kirin 659 procesora s 2.36GHz, a opremljen je s 4GB RAM-a i EMUI 5.1. MicroSD kartica do 256 GB može se koristiti za povećanje pohrane podataka.

Što je s baterijom?

Jedno punjenje baterije od 3,340 Mah omogućuje da Honor 7X bude u pokretu više od 24 sata, a zahvaljujući poboljšanoj tehnologiji štednje baterije i načinu rada Ultra Power Saving, korisnici tijekom jednog punjenja imaju priliku uživati u punoj sezoni omiljene TV serije ili čak 91 sati slušanja glazbe.

Honor 7X Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Honor