LARA I LARA

Novi DLC za Tomb Raider donosi zombije i preživljavanje u paru

23.07.2016 u 08:24

Bionic
Reading

Dugo najavljivani dolazak co-op multiplayera u Rise of The Tomb Raider sve je bliži, a od nedavno možemo i vidjeti kako izgleda u akciji

Obećani dodatak trebao bi na tržište stići s dugo iščekivanom verzijom za PlayStation 4 te bi sebi trebao sadržavati dva scenarija. Prvi nosi ime Lara's Nightmare te u principu glavnu junakinju stavlja u koštac s hrpom zombija koji nastoje provaliti u vilu.

Drugi scenarij je Endurance za više igrača online tijekom kojeg timovi od po dva gejmera nastoje preživjeti sve zamislive nedaće vezane uz divljinu i zlikovce skrivene iza skoro svakog ugla.

Najnoviji DLC također donosi nastavak priče Blood Ties u kojoj Lara nastoji vratiti svoju vilu iz ruku zločestog ujaka koji je, među ostalim, planira izbaciti na ulicu. Blood Ties na osobna računala stiže istog dana kada izvorni Rise of The Tomb Raider stiže na PlayStation 4, a to je 11. listopada

Kako izgleda Endurance kad igrate s prijateljem moguće je vidjeti iz najnovije snimke gameplayja koju su u suradnji s Crystal Dynamicsom snimili kolege iz IGN-a.

22 minute Rise of the Tomb Raidera - Co-Op Endurance PS4