ŠAKA IZ (SUSJEDSTVA) IRAKA

Novi borac u Tekkenu dolazi iz Saudijske Arabije

06.01.2015 u 09:00

Bionic
Reading

O tome se šuška već mjesecima, a sada je i službeno potvrđeno – nova arkada Bandai Namca sada će sigurno biti nešto interesantnija i arapskoj publici

Serijal Tekken oduvijek je poznat po etnički vrlo raznovrsnim borcima. Ta se pohvalna tradicija nastavlja i sa Shaheenom, prvim likom iz Saudijske Arabije. To je na Twitteru otkrio Katsuhiro Harada, redatelj i producent Tekkena 7.

O pojavi Arapa u igri priča se već mjesecima, nakon što je Harrada objavio da će anketirati arapske igrače koliko bi bili zainteresirani za novog, tada neotkrivenog, lika. Također, sada je otkriveno da su izgled i ime Shaheena inspirirali arapski studenti u Japanu, kao i zaposlenici ambasade Saudijske Arabije.


Prethodno najavljeni novi lik za Tekken 7 – Lucky Chloe – izazvao je brojne kontroverze među fanovima serijala. Zbog nekog razloga uopće se ne čudimo. Onaj tko izdrži dvije minute intenzivnog krindžanja uzrokovanog ovim isječkom zaslužuje aplauz.

Lucky Chloe iz Tekkena 7

Naime, oni smatraju da je Chole previše generična i bez karaktera. Ljudi su se toliko pobunili da je još jednom na Twitteru reagirao i sam Harada i objasnio igračima da ne brinu jer namjerava razotkriti još novih likova te da će se Chole pojaviti samo na tržištu Europe i istočne Azije.


Tekken 7 na tržištu bi se trebao pojaviti u ožujku ove godine i to na arkadama, a kasnije i na PlayStationu 4. Namco navodno razmišlja i o verziji za PC, a projekt se razvija na Unreal Engineu 4

izvor: Joystiq