RADEON SOFTWARE CRIMSON

Novi AMD-ov softver napravljen je po mjeri gejmera

06.11.2015 u 15:10

Bionic
Reading

Svi vlasnici PC-ja žele da sistemski softver funkcionira diskretno, nenametljivo i učinkovito. Novi softverski paket iz AMD-a navodno bi trebao ispuniti sve te kriterije

AMD je nedavno osnovao odjel koji će se baviti isključivo grafikom i grafičkim karticama. Njihov najnoviji softver pod imenom Radeon Software Crimson bit će, kako kažu, pravi mali operativni sustav za grafiku na vašem PC-ju.

Ovaj softver napravljen je kako bi gejmerima olakšao život kada su u pitanju drajveri i postavke za njihove omiljene igre i grafički hardver. U njemu se nalaze stvari poput drajvera, posebnih prethodno definiranih postavki za sve igre te mogućnosti spajanja na društvene mreže.

Ovaj novi softverski paket rezultat je jednog od najvećih AMD-ovih pothvata u posljednjih nekoliko mjeseci, a njegove mogućnosti i nenametljivost glavne su osobine koje bi trebale razveseliti vlasnike AMD-ovih grafičkih kartica.

Predstavljanje Radeon Software Crimsona

Za kraj valja napomenuti da se Radeon Software Crimson učitava čak deset puta brže od svojih prethodnika - manje od jedne sekunde