THETALKYONE

Novero nam donosi simpatičan Bluetooth zvučnik

  • Autor: B. R.
  • Zadnja izmjena 02.03.2011 11:26
  • Objavljeno 02.03.2011 u 10:00
novero TheTalkyOne

novero TheTalkyOne

Izvor: Promo fotografije / Autor: novero

Tvrtka Novero sve je aktivnija na našim prostorima i sasvim je logično da se uhvatimo u koštac s njihovom ponudom uređaja. Ovoga puta isporučili su nam svoj Bluetooth zvučnik TheTalkyOne

Njemačka tvrtka Novero započela je s radom u ljeto 2008. godine, kada je izdvojena iz Nokijinog odjela Bluetooth uređaja prvenstveno namijenjenih korištenju u automobilima. Već sljedeće godine započeli su s isporukom svojih uređaja, a simpatičan maleni zvučnik TheTalkyOne jedan je od takvih uređaja.

Novero TheTalkyOne je kompaktni Bluetooth zvučnik koji će bez problema odraditi telekomunikacijske zadaće koje pred njega postavite ili zadaće reprodukcije audiozapisa s kompatibilnih uređaja.

Zvučnik je elegantnog izgleda, s prednje strane sadrži jednu veliku multifunkcijsku tipku, s donje USB utor za napajanje, s gornje mikrofon, dok je stražnja rezervirana za postolje koje olakšava postavljanje zvučnika u automobilu.

Povezivanje ThetalkyOnea jednostavno je da ne može biti jednostavnije. Dovoljno je pritisnuti i držati ugrađenu tipku dvije sekunde, upaliti Bluetooth vezu na pripadajućem uređaju te potražiti TheTalkyOne, unijeti predefinirani PIN 0000 i Bluetooth zvučnik spreman je za korištenje. Zanimljivost ovog mališana je u tome što je s njime moguće upariti dva pripadajuća uređaja.

novero

novero

Izvor: Promo fotografije / Autor: novero

Svim opcijama ugrađenima u TheTalkyOne, pojačavanje, stišavanje zvuka, odgovaranje na dolazni poziv ili upućivanje poziva glasovnom naredbom i sličnima, upravlja se preko jedne multifunkcijske tipke.

Napajanje ovog Bluetooth mališana obavlja se preko USB kabla, i to bilo izvorom struje iz gradske mreže, računala ili preko utora upaljača u automobilu. Ovaj dodatak standardno se isporučuje s TheTalkyOneom.

Svim vlasnicima ovog uređaja Novero je osigurao softverske nadogradnje, a koje se vrše spajanjem na računalo.

Novero TheTalkyOne simpatičan je uređaj, no pomalo previsoke cijene od 929 kuna.

SPECIFIKACIJE:

Novero TheTalkyOne
Težina: 95 grama
Doseg: do 10 metara
Baterija: Ugrađena, punjiva; do 15 sati razgovora, 180 sati na čekanju
Napajanje: USB kabel
Cijena: 929 kuna
Ustupio: Movens
www.novero.com

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi