PET ODABRANIH

Nova doza novih aplikacija za Android

29.05.2014 u 20:10

Bionic
Reading

Među mnoštvom novih aplikacija za Googleov operativni sustav koje se svakodnevno pojavljuju izabrali smo nekolicinu koje nam se čine zgodne

Peek
Ova aplikacija je rezultat totalnog redizajna istoimene značajke iz projekta ParanoidAndroid, osmišljenog kako bi radio samo na 4.4+ ROM. Čitav koncept počiva na omogućavanju korištenja obavijesti bez pritiskanja dugmadi. Košta 4,07 dolara (oko 22,5 kune).


Gritness
Zgodna aplikacija za traženje grupnih aktivnosti poput trčanja, joge, bicikliranja i tome slično, gdje god se nalazili. Okupit će sve na jednom mjestu. Jesmo li spomenuli da je besplatna?

Autotext PhraseExpress
Ubacite izraze koje često koristite i birajte ih kad vam zatrebaju sa zgodnog skočnog menija. Besplatna aplikacija može proširiti i kratice u veće komade teksta.

Inapp Translator
Što kad vam zatreba prijevod nečega što čitate na mobitelu? S ovom aplikacijom možete prevesti cijeli tekst ili njegove dijelove bez zatvaranja aktivne aplikacije. Prijevod će se pojaviti na istom mjestu. Besplatna je.

Fontster
Želite lako upogoniti široke fontove? Eto aplikacije za vas, iako ju ne možete koristiti ako niste rootali vaš uređaj. Posebna je po tome što će zamijeniti sve stilove fontova koje vaš mobitel koristi. I besplatna je.