BESPLATNO NAPUCAVANJE

Niste sigurni oko novog Call of Dutyja? Isprobajte ga besplatno!

13.12.2016 u 15:17

Bionic
Reading

Najnoviji nastavak čuvene pucačine iz prvoga lica već je neko vrijeme na tržištu, no mnogi igrači je nisu htjeli isprobati zbog skepticizma oko čitavog serijala te neutaživog nepovjerenja prema svim oblicima gejmerskog novinarstva (poglavito 'iskrenim' recenzijama)

Uglavnom, vremenu neizvjesnosti došao je kraj. Treyarch i Activision rekli su bilo bi dosta te su igru odlučili najširoj javnosti ponuditi besplatno. Da, dobro ste pročitali - besplatno! Jedini keč je u tome što besplatna verzija ima ograničeno vrijeme aktivacije što u principu znači da ćete je igrati par dana, nakon čega će se deaktivirati.

Besplatno razdoblje trajat će pet dana, a počinje ovog četvrtka. Mnogi mudrijaši među čitateljima ovo će protumačiti kao izvrsnu priliku za maratonski gejming s obzirom na to da svi znamo kako kampanje u Call of Dutyju nikad nisu bile nešto što biste igrali tjednima.

Activision je tome stao na kraj omogućivši igračima da se zabavljaju u samo prva dva poglavlja kampanje za jednog igrača. Mod za više igrača bit će blokiran na 15 levelu, dok će obožavatelji zombija u igri moći uživati do trećeg nivoa.

Naravno, odlučite li se na kupnju igre, sve što ste postigli moći ćete prenijeti na cjelovitu verziju.

Ovaj neočekivani potez nuđenja igre široj javnosti uzrokovala je slaba prodaja Infinite Warfarea koji je u odnosu na prošlogodišnji Advanced Warfare prodao u pedeset posto manje fizičkih primjeraka.

Besplatna verzija Call of Duty: Infinite Warfarea bit će dostupna na PlayStationu 4, Xboxu One i PC-ju.