OTKAZANO

Ništa od Activisiona na ovogodišnjem E3

04.03.2016 u 06:51

Bionic
Reading

Nakon relativno neočekivane Electronic Artsove objave u kojoj izdavač ne planira izlagati na nadolazećem sajmu E3, najnovija vijest stigla je i iz Activisiona koji je odlučio napraviti isto

Ovo predstavlja relativno neobičan slijed događaja u kojem dva najveća svjetska izdavača po prvi put zajedno preskaču priliku predstaviti svoje najnovije naslove. Electronic Entertainment Expo institucija je među sajmovima igara - događaj na kojem mnoge velike kompanije predstavljaju najbolje naslove koji će se igrati tijekom idućih godinu dana.

'Ovog lipnja na sajmu E3 predstavit ćemo gameplay Infinity Wardove najnovije igre', piše na Activisionovomblogu. 'Radujemo se svim zanimljivim pojedinostima novog Call of Dutyja koje ćemo vam tada predstaviti s našim prijateljima iz PlayStationa. Ponosni smo što sudjelujemo na ovom premijernom događaju, no nažalost Activision kao takav neće imati svoj štand.'

Objava slijedi prošlomjesečnu Electronic Artsovu koji za vrijeme sajma E3 održava svoj javni događaj pod imenom EA Play koji se održava u obližnjem Nokia Clubu od 12. do 14. lipnja. E3 u pun pogon kreće 12. lipnja.

Odsutnost EA i Activisiona neće zaustaviti neke druge izdavače da pokažu što imaju. Bethesda je, recimo, potvrdila prisutnost na sajmu. Ovo je, podsjetimo, jako dobra stvar s obzirom na to da je na prošlogodišnjem E3 njezina prezentacija bila jedna od najboljih.