DOBRE VIJESTI

Nevjerojatno! The Last Guardian je konačno dovršen!

24.10.2016 u 08:44

Bionic
Reading

The Last Guardian, jedan od naslova čijem smo se izlasku odavno prestali nadati postigao je skoro nevjerojatno - konačno je dovršen i pozlaćen

Team Ico je nakon skoro deset godina razvoja, neviđenog broja odgoda i još više isprika fanovima konačno donio nevjerojatne vijesti - njihov projekt je priveden kraju te se sprema za izlazak. The Last Guardian oduvijek je bio onaj tip projekta koji razvojni tim skoro nije uspio napraviti zato što je jednostavno bio preambiciozan.

Naslov je, čisto da dobijete neku perspektivu, trebao izaći još za ere PlayStationa 3, no toliko je puta odgađan da je svoj neminovni datum izlaska dobio u poznoj eri konzole koja je, ironično, slijedila. PlayStation 4 tako će u popisu naslova konačno dobiti igru koja je trebala prodavati PlayStation 3.

Iskreno - ne prigovaramo. Ovaj razvoj događaja zbilja je najbolje što se ovoj tisuću puta odgođenoj igri moglo desiti. Zašto najbolje? Zato što do prije godinu dana nismo mislili da će avanture mališana i divovskog čudovišta ikad ugledati svjetlo dana.

The Last Guardian moći ćemo zaigrati na PlayStationu 4 9. prosinca 2016.