ACERNAV

Navigacija koja vam predlaže restorane, hotele...

08.11.2014 u 09:06

Bionic
Reading

AcerNAV powered by TomTom Acerova je nova aplikacija za GPS navigaciju, namijenjena pametnim telefonima serije Liquid, koja se služi bazom podataka zanimljivih mjesta TripAdvisora kako bi ponudila ažurne informacije o njima, kao i ocjene i recenzije

Sve karte pohranjuju se izravno na vaš uređaj, a aplikacija pri navigaciji upotrebljava samo GPS čip. AcerNAV pruža pristup TomTom kartama s besplatnim ažuriranjima dvije godine, pod uvjetom da aplikacija radi na uređaju serije Liquid. Karte se mogu preuzeti pojedinačno, a ne kao regionalni paketi.

Servis TomTom nudi pristup 3D kartama na zaslonu pametnog telefona, s jednostavnim prijelazom s 2D na 3D prikaz i obrnuto, u okomitom i vodoravnom usmjerenju.

U nadolazećim mjesecima moći ćete, putem kupnje unutar aplikacije, nabaviti nove značajke. Među njima bi trebala biti i aplikacije Real-Time Traffic te Speed Cameras (upozorava na fiksne lokacije kamera za praćenje brzine).


AcerNAV dostupan je korisnicima pametnih telefona Liquid Jade, Liquid Z500 i Liquid E700 besplatno, bilo putem ažuriranja FOTA za postojeće korisnike ili ugrađen u nove uređaje.

Acer je već počeo s implementacijom, a očekuje se da će AcerNAV biti dostupan na svim navedenim uređajima do kraja listopada 2014. širom Europe, Bliskog istoka i Afrike.