SVJETSKI REKORD

Nama je da završimo Nioh trebalo 60 sati, a ovom luđaku sat i pol!

22.02.2017 u 14:11

Bionic
Reading

Nioh spada u onaj tip igara koje, ruku na srce, ne bismo preporučili igračima koji mrze teške igre. Em što je jednostavno masivan, em što vas kažnjava za glupost na svakom koraku, em što vam treba puno stpljenja i znanja da ga završite

Kako je onda, dovraga, ovaj lik uopće mogao igru završiti za oko sat i pol? Koristeći svaki prljavi trik u knjizi, eto kako. Naravno, majstor pod pseudonimom Distortion2 točno je predvidio sva mjesta koja mu mogu 'pojesti' dragocijeno vrijeme te je uz zbilja hvalevrijednu vještinu čitavu stvar zgotovio za nešto više od sat i pol. Konkretno, ovaj pothvat efektivno je svjetski rekord u Niohu - kraj kampanje za jednog igrača dosegnut za 1:36:51.

Ovo, napomenimo, nije prvi brutalni speedrun kojeg je Distortion2 odradio. On je trenutno nositelj trećeg najbržeg vremena za Dark Souls 3 kao i Resident Evila 7 gdje trenutno drži drugo mjesto u kategoriji Any%.Kako mu je to pošlo za rukom? Jedan od najkrucijalnijih pomagala su magični talismani.

Nioh, naime, igračima omogućuje da izgrade niz moćnih čarolija poput 'sloth' koja bossove može strahovito usporiti. Bacavši hrpu oslabljenja i sloth na neprijatelje, Distortion 2 je iste kombinirao s pojačanje napada prirodnim silama kao i opaki Carnage talisman koji mu daje velik bonus na napad po cijeni smanjenoga oklopa.

Koje je oružje koristio? Uglavnom munjevitu kusarigamu pomoću koje je doslovno prodrapao kroz neke od bosseva. Naravno, plan u cijelosti nije prošao savršeno, što znači da je poginu dvaput. Svejedno, ovo je munjeviti prohod vrijedan svake hvale.

Pogledaje spektakularno brzi prohod kroz Nioh Izvor: Društvene mreže / Autor: Distortion2