DANAS JE TAJ DAN

Najbolje prvoaprilske šale na internetu

01.04.2014 u 14:22

Bionic
Reading

Mediji koji prate ICT industriju te kompanije uključene u nju svake godine obiluju prvoaprilskim šalama i raznim smicalicama. jednako kao i prethodnih godina i ove smo odlučili napraviti mali pregled onih najboljih

GOOGLE PONOVO RAZVALJUJE

Internetski div jednako kao i prethodnih godina nadmašuje konkurente, a tijekom današnjeg dana predstavili su cijeli niz odličnih ‘fora’.

Upoznajte ‘magični dlan’ kojim će unos japanskog znakovlja na virtualnu tipkovnicu biti znatno olakšan.

Google ostvario suradnu s Nintendom i Pokemonima, koji su preuzeli Googleove Karte ;)

Ne budite sebični, podijelite svoj selfie! Google je upravo predstavio Gmail Shelfie (the SHareable sELFIE)

Googleova akvizicija tvrtke Nest Labs dovest će do cijelog niza poboljšanja u svakodnevnom životu korisnika, a jedan je i potpuno promijenjen način na koji ćemo putovati zrakoplovom.

Ekipa Googleovaca koja stoji iza web preglednika Chrome predstavila je novu opciju, automatsko pretvaranje riječi u smajliće.

Nadograđene su i Google+ fotografije, automatskim photobombingom. Na fotografijama koje uploadate na ovu mrežu automatski će se pojaviti poznate osobe.

SAMSUNG PREDSTAVIO PAMETNE PRSTE

Južnokorejski div uvijek se trudi unaprijediti nam život, a sada donosi revoluciju u nosivu tehnologiju - predszavljeni su Samsung Fingers!

Pojednostavljeno radi se o nosivom gadgetu s ugrađenim savitljivim Super Emo-LED zaslonom koji će potpuno promijeniti način na koji komuniciramo.

Više detalja na ovom linku

HTC PRATI TRENDOVE

Kako to obično biva kompanije u svijetu tehnologija kopiraju jedna drugu pa je tako danas HTC predstavio HTC Gluuv, pametni telefon uobličen u rukavicu.

PAMETNA OBUĆA VIRGIN MOBILEA

Telekom operater Virgin predstavio je rješenje koje će nam omogućiti povezivost od stopala naviše. :)

Upoznajte SmartKicks

NOKIA OŽIVILA LEGENDARNI 3310!

Tko se ne sjeća mobitela Nokia 3310? Gotovo nitko, a upravo iz tog razloga kompanija odlučila je ponovo udahnuti život ovom uređaju. Upoznajte Nokiju 3310, no s dodatkom mobilne platforme Windows Phone 8 te 41-megapikselne kamerice.

Više detalja i potpune specifikacije na ovom linku

NOVITETI U SVIJETU FORMULE 1

Nova sezona prestižnog automobilskog natjecanja Formula 1 taman se zahuktala i donosi nam svu silu adrenalinske zabave. Ujedno, donosi nam i ponešto novih tehnologija, a jedna od njih je i novi volan koji ima ugrađeni zaslon s mogućnošću automatskog tvitanja.