PRIPREME ZA OŽUJAK

Nabrijavate se na Mass Effect: Andromedu? Pogledajte novi foršpan!

02.12.2016 u 16:09

Bionic
Reading

U slučaju da niste bili sigurni hoće li na Games Awardsima biti prikazan novi foršpan za Mass Effect, ovom prilikom vam to potvrđujemo

Foršpan među ostalim opisuje koliko zapravo puno Andromeda odstupa od stare trilogije. Sve je popraćeno naracijom koja prati gameplay i objašnjava čemu se obožavatelji mogu radovati. Borba definitivno izgleda kao da je ispala iz akcijske igre uz dobru dozu utjecaja Dishonoreda. Pauziranje i naredbe odredu ovog puta će možda uzeti kratki odmor, no to nimalo ne umanjujefaktor kula borbe.

Likovi se mogu teleportirati, pucati biotičke moći iz ruku i slično. Ukratko - Mass Effect je postao još masivniji i agresivniji.

Sakupljanje resursa i stvaranje opreme također je istaknuti dio igre. Igrači će dobiti alat za skeniranje koji služi kao Batmanov detective vision. U načelu, ovog puta se igra vraća otvorenijim svjetovima gdje haračite u svojem omiljenom vozilu iz jedinice i borite se s lokalnim karakondžulama.

Ovog puta vam za vratom dahću Ketti o kojima smo pričali prije par tjedana. Nismo sigurni što oni rade u novom Mass Effectu, no kako stvari stoje, ljudskoj se vrsti, odnosno našim junacima prijete iz mraka svemira.

Mass Effect: Andromeda dolazi idućeg ožujka, i to na PC, Xbox One i PlayStation 4.