POPUSTI

Nabavite Civilization i Bioshock po smiješno niskim cijenama

28.03.2015 u 07:16

Bionic
Reading

Ako tražite sjajne mobilne strateške naslove po dramatično sniženoj cijeni, uvjereni smo da će vas zanimati nova akcija koju organiziraju 2K Games i Firaxis

Počela je velika sezona popusta, a 2K Games i Firaxis pridružili su se firmama koje fanovima nude megahitove po velikim popustima. Ako ste fanovi znanstvene fantastike, igre na poteze i duboke strategije, pojam Xcom vjerojatno vam nije stran. Mobilna adaptacija ove sjajne igre višestruko je hvaljena, no jedan od razloga zbog kojih je mnogi nisu kupili je paprena cijena.

Zahvaljujući gore spomenutoj inicijativi, mobilna igra Xcom: Enemy Within na specijalnom je popustu, gdje je možete kupiti za 5 eura, umjesto 20, koliko je stajala prije tjedan dana. Ovo je, napominjemo, fantastična prilika da isprobate jedan od najboljih mobilnih strateških naslova, a ujedno i uštedite.


Naravno, to nije jedina 2K-ova igra koja je na popustu. Moguće je, naime, ubosti i Civilization Revolution 2 po cijeni od 5 eura, NBA 2k15 po 3 eura, NHL 2K po 3 te konačno - Bioshock po 3 eura.
Iako tranzicija poznate pucačine pati od gomile loših dizajnerskih rješenja, kao i dramatičnog pada broja detalja, ako baš morate - možete ga isprobati. Samo nam ne prigovarajte kada shvatite da ste bacili novac.

izvor: Toucharcade