KAKAV IZAZOV

Možete li osmisliti komunikaciju budućnosti u samo 24 sata?

03.10.2016 u 16:52

Bionic
Reading

Kako ćemo komunicirati za deset godina? Ako imate super ideju i tražite način na koji ju ostvariti, prijavite se na hackathon Hack It!

Hrvatski Telekom i startup akcelerator Deutsche Telekoma hub:raum organiziraju 4. i 5. studenog u STEM hub inovacijskom centru u Parku Stara Trešnjevka 2 u Zagrebu hackathon posvećen budućnosti komunikacija.

Traže se razvojni i drugi programeri, kao i svi zainteresirani iz područja poslovanja, marketinga i dizajna. Možete se već sad prijaviti samostalno ili u timu. Izazov je u 24 sata stvoriti programersko rješenje i/ili prototip za komunikaciju u digitalnom dobu koji su laki i jednostavni za korištenje, atraktivni i inovativni.

Osigurana je stručna podrška mentora, ali i hrana, piće, zona za opuštanje, pokloni i fora nagrade. Najbolji projekt dobit će 20 tisuća kuna. Drugoplasirane čeka Samsungov Galaxy J5 (2016) u paketu s Gear Fitom, a za treće mjesto nagrada je Samsungov Gear Iconx. A uključen je i pristup startup akceleratoru Deutsche Telekoma hub:raumu, s ograncima u Berlinu, Krakowu i Tel Avivu.


Prilika je to ne samo da pokažete znanje i vještinu pred potencijalnim investitorima i medijima, već i za stjecanje vrijednih poznanstava, otkrivanje novih alata... Pri odabiru projekata ključni će biti poslovni potencijal, relevantnost problema, napredak tima tijekom hackathona, inovativnost te funkcionalnost, dizajn i prezentacija rješenja.

Hackathon Hack it! dio je šireg projekta STEM HUB Hrvatskog Telekoma, a koji će funkcionirati kao inkubator za poticanje razvoja vještina u znanosti, tehnologiji, inženjerstvu i matematici. Prvi partner projekta je zagrebački Fakultet elektrotehnike i računarstva, no suradnja bi trebala biti proširena i na druge fakultete i obrazovne institucije.

Više informacija i prijave:Hack It!