Karma

Moćni Dron za snimanje iz GoProa dostupan je i u Hrvatskoj

23.06.2017 u 12:23

Bionic
Reading

Kompanija GoPro ovih je dana obznanila dolazak drona Karma i pripadajućeg sustava za snimanje video zapisa na hrvatsko tržište

Sustav Karma utjelovljuje kompaktni dizajn koji stane u malu prijenosnu torbu te osim drona uključuje držač za stabilizaciju slike koji se može koristiti ručno ili montiran na vozilo ili opremu. U prijenosnoj torbi sa sustavom Karma isporučuje se stabilizator slike za snimanje video zapisa iz zraka, iz ruke ili s nekog od dodataka i to u kvaliteti vrhunske filmske produkcije, a preporučena cijena iznosi 7.799,00 HRK. Uz iznimnu jednostavnost, dron Karma i pripadajuću opremu za snimanje mogu koristiti i početnici.

Jedan od ključnih dodataka u sustavu Karma je produžni kabel za držač Karma Grip, koji je na tržištu dostupan od početka svibnja. Zahvaljujući ovom produžnom kablu, iskustvo korištenja iz ruke ili s nekog od dodataka bit će još ugodnije i jednostavnije. Primjerice, u šetnji prirodom, baterija i tijelo držača jednostavno se mogu odložiti u prijenosnu torbu, dok je kamera priključena na naramenicu na ruksaku te povezana produžnim kablom i istovremeno snima impresivne i iznimno stabilne snimke.

Karma je jednostavna za korištenje iz nekoliko razloga, kažu iz GoProa. Kompaktan i sklopiv, cjelokupni sustav može se pohraniti u atraktivnu prijenosnu torbu, toliko ugodnu za nošenje tijekom svih aktivnosti, da će korisnik zaboraviti da je ima na leđima. Karma ima kontroler u stilu igraćeg kontrolera u kojem se nalazi integrirani dodirni ekran. Jednostavan je za korištenje, zabavan, brz te prilikom korištenja nema potrebe za pametnim telefonom ili tabletom za pregled snimke s kamere drona.  

Stabilizator kamere u tri osi može se ukloniti s drona i priključiti na držač Karma Grip, čime je omogućeno ultraglatko i fluidno snimanje iz ruke ili s nekog od dodataka. Karma je dostupna dva paketa: bez kamere GoPro, po maloprodajnoj cijeni od 7.799,00 HRK ili s uključenom kamerom HERO5 Black, po maloprodajnoj cijeni od 10.999.00 HRK.

  • +11
GoPro Karma Izvor: Promo fotografije / Autor: GoPro