MOBILITY DAY 2015

Mobilne tehnologije za glatko poslovanje

16.09.2015 u 15:11

Bionic
Reading

Deveto izdanje regionalne konferencije 'Mobility Day' - koja se bavi primjenom mobilnih rješenja i novih tehnologija u poslovanju, obrazovanju i svakodnevnom životu - bit će održano 24. rujna u zagrebačkom hotelu Antunović

Konferencija u organizaciji tvrtki Citus i Mobendo namijenjena je donosiocima odluka i IT profesionalcima koji se bave poslovnim i tehnološkim aspektima mobilnih rješenja.

Središnja tema ove godine su kontinuitet poslovanja i povećanje produktivnosti upotrebom mobilnih cloud rješenja, kao i i njihova upotreba u poslovanju, u privatnom životu i obrazovanju.


Ponudit će četiri usporedna niza predavanja: Poslovni, Razvojni, IT Pro i Pametni uređaji. Sudeći po ovogodišnjem programu, bit će govora o mobilnim rješenjima za mobilni poslovni svijet, digitalizaciji škola i transformaciji obrazovanja, izazovima testiranja i razvoja mobilnih aplikacija za više platformi, internetu stvari, upravljanju mobilnim uređajima u računalnom oblaku...

'Mobility Day' obično okupi nešto više od 350 sudionika iz osam zemalja, a u programu se nađe tridesetak predavanja domaćih i inozemnih stručnjaka na području mobilnog razvoja i mobilnog poslovanja.

Više:Mobility Day