TRAŽE SE NOVA RJEŠENJA

Mastercard zove i hrvatske startupove

07.03.2016 u 17:05

Bionic
Reading

Do 21. ožujka možete se prijaviti za šesto izdanje programa MasterCard Start Path Global, šestomjesečni virtualni program poticanja razvoja i implementaciju novih tehnoloških rješenja za interakciju potrošača i poslovnih subjekata

Od 2014. Start Path je pružio operativnu podršku, mentorstvo i ulaganja više od 60 startupova kako bi se razvila nova generacija trgovinskih rješenja.

U Europi program trenutačno blisko surađuje sa startupovima kao što su Rainbird, dopay, Invoice Sharing i Universal Basket.

Prijavu treba predati na web odredištu Mastercard Start Path Global do 21. ožujka 2016. u 18 sati.


Dobit ćete potvrdu o primitku prijave, a moguće je i kako će vam se javiti izravno s pitanjima vezanim uz pojedinosti vašeg projekta.

Dvadeset timova bit će pozvano na predstavljanje tijekom događanja Pitch Day u Torontu 11. i 12. svibnja. Među njima će biti odabrano osam polaznika programa, koji će očeti u lipnju, na lokaciji koja će biti objavljena naknadno.

U srijedu, 16. ožujka, moći ćete dobiti više informacija online u 10 i 18 sati ako se registrirate na web odredištu www.startpathglobal.youcanbook.me