ZA PRAVE OBOŽAVATELJE

Mačji prognostičari na vašem telefonu

12.08.2013 u 08:00

Bionic
Reading

Aplikacija nudi preko 100 fotografija mačaka, a za oni kojima to nije dovoljno mogu dokupiti 'Grumpyja' ili dodati fotografiju vlastite mačke

Aplikacije za prikazivanje vremenske prognoze izuzetno su popularne na pametnim telefonima. I dok će nekim korisnicima biti dovoljno saznati kakvo ih vrijeme očekuje sljedećih dana, drugi žele da ta aplikacija dobro izgleda i na njihovom zaslonu.

Ljubitelji mačaka došli su na svoje aplikacijom 'Weather Kitty' za iOS. Ova besplatna aplikacija osim podataka o vremenu donosi i simpatične fotografije više od 100 mačića u različitim pozama koje će vam uljepšati i najgoru vremensku prognozu.

Možete pratiti razvoj vremenskih uvjeta iz sata u sat ili dobiti tjednu verziju, a mačići će vam svojim raspoloženjem pokazati kakvo je vrijeme. Tako ćete za sunčana vremena dobiti fotografiju mačke koja se smije, a pred kišu i maglu dočekat će vas tužna mačkica.

Ako platite dodatnih 1,99 dolara (11 kuna), dobit ćete verziju s najpoznatijom mačkom na internetu - Grumpyjem, ali i mogućnost da kao ponosni vlasnik mačke, u aplikaciju ubacite slike svog ljubimca.

Ni ljubitelji pasa ne moraju očajavati. Naime, prije no što je na tržište došla 'Weather Kitty', isti autori izbacili su i aplikaciju 'Weather Puppy' koja na zaslonu prikazuje fotografije pasa.