NOVI MODEL U PONUDI

Lumia 530 će koštati manje od tisuću kuna

23.07.2014 u 13:13

Bionic
Reading

Microsoft Devices odjel priopćava kako je danas predstavio Lumiju 530, izuzetan mobilni uređaj pozicioniran u početni segment Windows Phone pametnih telefona, kod kojeg nema kompromisa između performansi i najnovijih Microsoft i Lumia inovacija. Očekuje se da će Lumia 530 u Hrvatskoj biti dostupna krajem kolovoza, po maloprodajnoj cijeni nižoj od 1.000 kuna

Dostupna u Single SIM 3G i Dual SIM 3G varijanti, Lumia 530 proširit će portfolio Windows Phone uređaja kao prvi uređaj u tom cjenovnom rangu, stvarajući pritom mogućnost da još više korisnika uživa u inovacijama i uslugama Microsofta koje su do sada bile dostupne samo u top-modelima Lumia smartphonea:

● Posljednja verzija operativnog sustava Windows Phone 8.1 koja donosi Action Center gdje jednim potezom možete saznati sve informacije i obavijesti s telefona.
● Moćan četverojezgreni Qualcomm Snapdragon procesor donosi super brzo korisničko iskustvo vaših omiljenih aplikacija, igrica i surfanja Internetom na 4-inčnom LCD zaslonu.
● Potpuna integracija s Microsoftovim uslugama, kao što su Skype i Microsoft Office, na raspolaganju odmah nakon vađenja telefona iz kutije.
● Donosi popularne aplikacije poput Instagrama, WhatsAppa, Vibera i WeChata, glavne igrice poput Asphalta 8, sve to dostupno Windows Phone Trgovini.
● Sjajne cloud usluge, spremanje dokumenata, fotografija i glazbe u oblak.
● Karte s dostupnim sadržajem za potpuno besplatnu offline navigaciju i kući i u inozemstvu.
● Dual SIM 3G varijanta donosi lako prebacivanje između 2 SIM kartice, kako bi korisnici lakše pratili i minimizirali svoje troškove jasno odvajajući pozive i poruke s dva broja.
● Nudi glatko iskustvo vlastitih aplikacija kao što su Creative Studio i Glam Me, koje vam glasovnim uputama pomažu da selfie snimite sa stražnjom 5 MP kamerom.
● Korisnici mogu uživati u još više sadržaja i aplikacija koje vole s 4 GB ugrađene memorije, što je proširivo SD karticom do 128 GB, uz dodatnih 15 GB besplatnog cloud prostora na Microsoft OneDriveu, što omogućuje sinkroniziranje, spremanje, pristup i dijeljenje datoteka između Lumije 530, računala, laptopa i tableta.


'S vrhunskim tehnologijama i aplikacijama te jednakim Windows Phone 8.1 iskustvom kakvo imaju korisnici naših flagship proizvoda, Lumia 530 naglašava našu predanost izradi pristupačnih smartphonea za svakoga i predstavljanje najboljeg od Microsoft što većem broju korisnika', rekao je Stephen Elop, izvršni potpredsjednik Microsoft Devices odjela.

U nastavku se još bolje upoznajte s modelom Lumia 530:

Lumia 530 će koštati manje od tisuću kuna

Danas je najavljen i punjivi The Bang by Coloud zvučnik. Savršen za uživanje u glazbi s prijateljima, dizajn omogućava spajanje više zvučnika zajedno, a na taj način dobivamo glasan i moćan lanac zvučnika.

Lumia 530 će osim brojnih mogućnosti personalizacije unutar Windows Phone 8.1 operativnog sustava imati još i izmjenjive stražnje maske koje će biti dostupne u narančastoj, zelenoj, bijeloj i neutralnoj tamnosivoj boji. Ovaj model će na odabrana tržišta dolaziti tijekom kolovoza, u Hrvatskoj se očekuje krajem tog mjeseca.