G900 CHAOS SPECTRUM

Logitech predstavio svoj najžešći miš dosad - pripremite 1.350 kuna!

29.03.2016 u 09:15

Bionic
Reading

Logitech je najavio svoj najžešći miš do sada, Logitech G900 Chaos Spectrum. Novi bežični G900 miš ima optički senzor, dizajn namijenjen za dešnjake i ljevake, prilagodljivo osvjetljenje, dizajnirane mehaničke tipke te laganu konstrukciju

'Razgovarali smo s profesionalcima eSports koji su naglasili da nisu oduševljeni žičanim igraćim miševima', rekao je Ujesh Desai potpredsjednik i generalni menadžer za gejming u Logitechu. 'Igrači žele imati slobodu koju im nude bežični miševi, a pouzdanost i preciznost žičanih miševa. To je i bila premisa naših dizajnera u ideji da osmislimo bežičnog igraćeg miša koji će biti brži od drugih žičanih miševa. Uvjereni smo kako je G900 najbolji igraći miš koji smo ikad proizveli.'

Uz povratnu reakciju od jedne milisekunde i visoko optimiziranu 2.4GHz bežičnu vezu, Logitech G900 Chaos Spectrum može se, uvjereni smo, nazvati jednim od najbržih miševa na tržištu. Zahvaljujući tehnologiji koja funkcionira po principu satnog mehanizma, značajno se smanjuje potrošnja energije tako da igrači mogu kontinuirano igrati 32 sata uz jedno punjenje (odnosno 24 sata s originalnim postavkama za rasvjetu). Kad miš ostane bez baterije, neprimjetno se prebacuje iz bežičnog u žičani način rada, a punjenje traje dva sata.


Logitech G900 Chaos Spectrum dolazi s optičkim senzorom koji je prihvaćen i potvrđen od strane profesionalaca eSportsa kao najbolji gaming senzor na tržištu. Njegovo ime je PMW3366, a krasi ga DPI raspon od 200 do 12.000 sa zero-senzorom ubrzanja i filtriranja.

Logitech G900 Chaos Spectrum omogućava konfiguraciju miša prema osobnim željama. Koristeći magnetsku navlaku za tipke, miš se može prilagoditi dešnjacima i ljevacima. S Logitech Gaming Softverom može se prilagoditi osvjetljenje i boje prema vlastitom načinu igre, sistemu računala ili uvjetima u prostoriji birajući iz palete od 16,8 milijuna boja.

Logitech G900 Chaos Spectrum trailer


Tipke na Logitech G900 Chaos Spectrum projektirane su tako da povećavaju vrijeme povratnih informacija. Ovaj sustav utječe na smanjenje vremena reakcije između tipke i prekidača, a ujedno smanjuje silu koja je potrebna za klik što dovodi do bržih reakcija. Rezultat toga je brza, precizna i pouzdana izvedba u igri.

Svi dijelovi Logitech G900 Chaos Spectrum miša su optimizirani za smanjenje težine, bez narušavanja njegove stabilnosti. Konstrukcija miša je detaljno analizirana i optimizirana kako bi se izbjegla bespotrebna težina u izradi miša. Ovaj dijetalni glodavac zbog toga teži svega 107 grama, što nije loše ako volite perolake periferije.

Za kraj - cijena. Logitech G900 Chaos Spectrum se očekuje da će biti dostupan u Europi početkom travnja po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1.349 kuna