NOVITETI

Logitech ima ultralaku tipkovnicu koju možete povezati s računalom i smartfonom

09.05.2019 u 11:22

Bionic
Reading

Keys-To-Go bez problema stane i u manju torbu, a teži koliko i standardni pametni telefon

Keys-To-Go je Logitechova bežična (Bluetooth) ultralaka tipkovnica. Dimenzije su joj 24,1 puta 13,7 centimetara. Tanka je 60 milimetara, teži 170 grama (koliko i većina pametnih telefona, recimo).

Riječ je o punoj tipkovnici sa standardnim tipkama i funkcijama, uključujući i upravljanje multimedijskim sadržajima te strjelice.

MOGU VAM ZATREBATI

Evo sedam trikova s kojima ćete lakše koristiti računala

Pogledaj galeriju

Očekivano za model ovog tipa, tipke su plitke. Nije u potpunosti tiha, ali trebala bi biti dovoljno za korištenje u okolnostima koja zahtjevaju nižu razinu buke. Na žalost, nije otporna na vodu, no ne bi trebala otkazati poslušnost ako ju slučajno pošpricate.

Moguće je pratiti stanje kapaciteta baterije pomoću indikatora smještenog u gornjem kutu. Baterija bi trebala potrajati tri mjeseca ako tipkovnicu koristite redovno po dva sata dnevno. Puni se pomoću USB-a.

Dolazi s postoljem koje možete prikačiti i ukloniti kad vam više ne treba. Dostupna je u dva izdanja - za iOS i za Android, odnosno Windows - te u četiri boje: crna, siva, plava i roza. Cijena je 69,99 američkih dolara.