BIZARNO?

Lightning iz Final Fantasyja u reklamnoj je kampanji za Louis Vuitton

  • Autor: D.R.
  • Zadnja izmjena 02.02.2016 14:54
  • Objavljeno 02.02.2016 u 14:54
Lightning Louis Vuitton

Lightning Louis Vuitton

Izvor: Društvene mreže / Autor: 2CH

U slučaju da se niste nagledali Lightning tijekom proigravanja Final Fantasyja XIII, od sada evidentno možete pratiti i njenu modnu karijeru. Square Enix je, naime, ušao u neobičnu marketinšku suradnju s poznatim francuskim dizajnerima iz Louisa Vuittona ne bi li povezao svijet visoke mode i videoigara te pritom zaradio

Krajem prosinca prošle godine, kada je Square Enix objavio foršpan u kojem glavna heroina iz posljednjeg Final Fantasyja, Lightning, pozira s robom iz Louisa Vuittona, mislili smo da se radi o njihovoj maloj reklamnoj eskapadi. No krajem proteklog tjedna uvjerili su nas da su poprilično ozbiljni u nakani spajanja svijeta mode i svijeta videoigara.

Kvragu, Lightning je čak dala intervju The Telegraphu te objašnjava zbog čega se počela baviti poziranjem za poznatu francusku dizajnersku kuću. Također, valja još jednom napomenuti da se radi o liku iz videoigre.

Lightning x Louis Vuitton


Konačna faza ove donekle bizarne reklamne kampanje osvanula je krajem proteklog tjedna u Japanu, u kojem smo imali priliku svjedočiti seriji plakata na kojima Lightning reklamira robu Louisa Vuittona. Fotografije dolaze s popularnog japanskog foruma 2ch

Bizarno, zar ne? 2CH

Bizarno, zar ne? 2CH

Izvor: Društvene mreže / Autor: 2CH

Ligthning i Louis Vuitton 2ch

Ligthning i Louis Vuitton 2ch

Izvor: Društvene mreže / Autor: 2CH

A sad najbolji dio - ova kampanja nije ograničena samo na Japan i Lightning se počela pojavljivati na reklamnim plakatima diljem svijeta.


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!