NOVITETI

LightCyber Magna cilja na slabosti hakera

31.08.2016 u 12:21

Bionic
Reading

LightCyber Magna je platforma za bihevioralno otkrivanje napada koja nudi uvid u napredne ili ciljane napade, prijetnje iz organizacije te malver koji je zaobišao tradicionalne sigurnosne kontrole, moglo se čuti tijekom predstavljanja te platforme u Zagrebu

Magna nudi upozorenja koji uključuju automatizirano prikupljanje istražiteljskih podataka s bogatim kontekstualnim podacima o korisniku, endpointu i mreži, omogućujući time brzu reakciju i rješenje problema.

Rezultat je mogućnost detekcije i zaustavljanja napada prije nego je šteta počinjena, bez potrebe za borbu sa stotinama ili tisućama upozorenja dnevno.

Magna identificira kompromitirane korisnike i entitete tijekom čitavog ciklusa napada i predstavlja jedino rješenje koje uključuje i mrežni (DPI) i endpoint (agetless) kontekst.

Pritom se ne oslanja na tehničke artefakte koji dovode do prevelikog broja lažnih uzbuna (false positives), već detektira anomalije u ponašanju napadača koje napadač ne može sakriti.

LightCyber Magna precizno i efikasno detektira aktivne napade bez obzira na njihov malver status (poznat ili nepoznat) ili tehnike napadača - koje možda uopće i ne uključuju upotrebu malvera - kako bi smanjila vrijeme napada i umanjilo počinjenu štetu, poručili su iz LightCybera.