MWC 2014

LG igra na kartu jeftinijih pametnih telefona

24.02.2014 u 18:02

Bionic
Reading

LG će svoj imidž na globalnoj razini nastojati učvrstiti jedinstvenim značajkama usmjerenim na korisnike i fokusom na premium te pristupačne pametne telefone

Uz dva nova uređaja iz serije G i treću generaciju serije L te značajke korisničkog iskustva (UX), LG Electronics je na sajmu Mobile World Congress najavio kako namjerava povećati broj korisnika tijekom ove godine pomoću novih proizvoda.

'Bez obzira na popularnost pametnih telefona u proteklim godinama, ne smijemo zaboraviti činjenicu da manje od četvrtine potrošača u svijetu koristi pametne telefone.

Zato naša linija proizvoda za 2014. uključuje i uređaje koji nude jedinstveno korisničko iskustvo prilagođeno širem spektru potrošača', rekao je Jong-seok Park, predsjednik uprave kompanije LG Electronics Mobile Communications.

Osim na najnovije modele, LG naglasak stavlja na premium značajke korisničkog iskustva kao što je Knock Code, što će i dalje biti prioritet kako bi se LG-evi uređaji jasnije razlikovali od onih konkurenata.

Knock Code omogućava uključivanje i otključavanje zaslona jednostavnim kuckanjem po zaslonu. Ova će značajka biti prisutna na nizu LG-evih pametnih telefona.

G Pro 2 (klikni za uvećanje)


G Pro 2 nasljednik je uređaja G Pro, dobitnika nagrade za najbolji pametni telefon na prošlogodišnjem MWC-u. Uz 5,9-inčni (14,9 centimetara) Full HD IPS zaslon i najnoviji Android 4.4 KitKat, G Pro 2 prvi je LG-ev uređaj s unaprijeđenom kamerom od 13 megapiksela s tehnologijom Optical Image Stabilizer Plus (OIS+).

LG G2 mini (klikni za uvećanje)

Kao prvi LG-ev kompaktni pametni telefon, G2 mini nudi iskustvo originalnog modela LG G2 s premium značajkama korisničkog iskustva kao što su Knock Code i Guest Mode. G2 mini dizajniran je kako bi privukao novu generaciju vlasnika pametnih telefona, a dolazi sa 4,7-inčnim (11,9 centimetara) IPS zaslonom, baterijom kapaciteta 2440 mAh te četverojezgrenim procesorom.

LG serija L (klikni za uvećanje)

Pametni telefoni L40, L70 i L90 utjelovljuju značajke stila svojih prethodnika – finu završnu obradu, metalik boje te uske rubove oko zaslona. Modeli L-serije III dolaze s najnovijom verzijom operacijskog sustava Android KitKat te premium značajkama korisničkog iskustva za najbolje iskustvo koje 3G segment može ponuditi.