savršeno iskustvo

Lagano tijelo u kombinaciji s dobrim performansama

07.01.2020 u 16:27

Bionic
Reading

Xiaomi Mi 9 lite je kombinacija atraktivnog izgleda i laganog tijela

Prednju stranu uređaja čini veliki 6,39“ super AMOLED zaslon. Pruža savršeno iskustvo igranja igrica, gledanja filmova i serija, a razlog tome je široki spektar boja. Prednja strana uređaja zaštićena je Gorilla Glass 5 staklom. Na velikom zaslonu koji se proteže od ruba do ruba smjestio se čitač otiska prsta koji se nalazi ispod zaslona.

Fotografije sa istaknutim detaljima

Na zaslonu se nalazi 'suza' u kojoj se smjestila predanja kamera od 32 MP. Prednja kamera je unaprijeđena Al tehnologijom, ima mogućnost bookeh efekta cijeli komplet koji daje selfie fotografije u visokoj rezoluciji. Na stražnjoj strani uređaja nalaze se tri kamere koje daju fotografije u ultra HD rezoluciji. Glavna kamera je 48 MP, u stopu je slijede dvije kamere: 8MP, koja je širokokutna, i 2 MP dubinska kamera. U kombinaciji daju savršene fotografije sa istaknutim detaljima.

Za glatko funkcioniranje tu je Snapdragon 710 kojeg prati memorija 6 GB RAM-A i 128 GB ROM-a. Snažni procesor koji je nadopunjen s algoritmima koji omogućava igranje igara bez prekida. Kako bi uživali što duže u čarima ovog uređaja tu je baterija od 4030 mAh s mogućnosti brzog punjenja.