NVIDIA I CD PROJEKT U SURADNJI

Kupite GeForce karticu i ubodite besplatnog The Witchera 3

12.03.2015 u 07:41

Bionic
Reading

Nvidia i CD Projekt RED pripremili su specijalnu promociju za sve gejmere koji odluče kupiti novu liniju grafičkih kartica GeForce

CD Projekt Red u suradnji s Nvidijom priredio je posebni paket pod imenom 'Undeniably Epic'. Svi kupci novije generacije Nvidijinih grafičkih kartica dobit će nadolazeći The Witcher 3 besplatno. Kartice koje su uključene u Undeniably Epic su GeForce GTX 960, GTX 970 i GTX 980. Također, ako ste vlasnik prijenosnika s GTX 970m ili jačom karticom, čeka vas besplatni Witcher. Ova je akcija, napominju iz Nvidije, dostupna od danas u ograničenom razdoblju.

Razlog zbog kojeg ove dvije kompanije surađuju je, pored promocije, činjenica kako su surađivali na razvoju igre. Najbolji dokazi ovome integrirane su tehnologije Nvidia Hairworks i Nvidia PhysiX



The Witcher 3: Wild Hunt epski je RPG na kojem CD Projekt radi već godinama te koji će konačno ugledati svjetlo dana sredinom svibnja, i to na PlayStationu 4, Xboxu One i PC-u.

U svakom slučaju, uvjereni smo da će korisnici Nvidijihin grafičkih kartica uvelike uživati u trovremenskim taftom ojačanom vijorenju prekrasne kose na glavi odurnog čudovišta dok ga komadaju magičnim moćima i dobrim starim mačevima.