BI PA NE BI

Konačno objavljen patch za Batmana

07.09.2015 u 07:22

Bionic
Reading

Rocksteady je očigledno slučajno prerano objavio dugo iščekivanu zakrpu za 'Arkham Knight' pa ju brzo maknuo sa Steama, samo da bi ju nakon nekog vremena ponovno objavio

Nedavno je Warner Bros. objavio kako Rocksteadyju treba još nekoliko tjedana za dovršetak patcha koji bi verziju igre za PC trebao učiniti igrivom. No netko je negdje napravio propust i patch je na nekoliko trenutaka postao dostupan na Steamu svima koji su isprobavali igru u beta verziji.

To je bilo dovoljno da brojni instaliraju patch i probaju novu verziju 'Arkham Knighta'. Prema njima, čini se da je Rocksteady na pravom putu. Igrači kažu kako je velik dio problema ispravljen i kako je uz patch zaista igriv. Najveće poboljšanje osjeća se u performansama.

Dva dana kasnije ova zakrpa se vratila za stalno, poboljšavaljući performanse brutalno bugovite PC verzije igre. Batman: Arkham Knight, na žalost, i dalje ostaje nedostupan vlasnicima PC računala.

RTL Autor: RTL


Evo što nam donosi igrina posljednja zakrpa:

Umanjen broj naglih padova frameratea
Optimizacija za korištenje memorije sustava i VRAM-a
Poboljšane performanse na svim GPU-ovima
Više opcija unutar igre
Popravljeni bugovi s teksutrama niske rezolucije
Popravljeno preskakanje kada se igra pokreće sa standardnog HDD-a.

U međuvremenu, evo što WB planira napraviti u sljedećim zakrpama:

Dodavanje podrške za SLI i Crossfire
Dodavanje podrške za nove DLC-ove i sadržaj Seasons Passa
Dodavanje photo-moda
Nastavak rada na popravljanju bugova na memorijskim problemima u Windowsima 7 koji nastaju kod konfiguracija s 8 GB RAM-a i nekim Nvidijinim GPU-ima
Nastavak rada na popravljanju bugova na Windowsima 10, poglavito onih vezanih uz AMD-ove kartice

Sada moramo pričekati samo još koji tjedan i završni dio franšize Batman konačno će postati igriv. Tada će se igra najvjerojatnije vratiti u prodaju.