VATROGASNA ZABAVA

Koliko traje Firewatch? Tvorci kažu - šest sati!

11.01.2016 u 06:51

Bionic
Reading

Poprilično intrigantan akcijsko-avanturistički naslov iz Campo Santoa na tržištu bi se trebao pojaviti ove godine, a autori već govore o vremenu potrebnom za njegovo završavanje

Za kompletno i nepožureno završavanje trebat će nam oko šest sati neprekidnog igranja, kažu. Putovanje kroz divljine Wyominga u osamdesetima dosta je zanimljiva premisa koju će, uvjereni smo, htjeti iskusiti svi gejmeri kojima se, iskreno, igra nešto malo drukčije.

Uostalom, ako do danas niste dobili ideju kakva bi ova igra mogla biti, tu je čak sedamnaest minuta gameplaya koji možemo gledati zahvaljujući ekipi s IGN-a.

17 minuta Firewatch Gameplayja


Campo Santov dizajner i programer Nels Anderson u nedavnom je intervjuu za WCCF Tech izjavio kako je 'poprilično teško odrediti točno vrijeme prohoda, uzmemo li u obzir da postoji puno mjesta u igri koje igrači ne moraju posjetiti. Rekao bih da za čitavu stvar treba oko pet do šest sati. Zamislite vrijeme koje vam treba da odgledate filmsku trilogiju ili mini seriju.'

Anderson je također progovorio o potencijalu igre za VR. Ukratko - ne računajte na njega. Firewatch je prije svega dizajniran za monitore. Premda ideja VR verzije nije potpuno zanemariva, sigurno je da ju uskoro nećemo vidjeti.