WHICH PHONE

Koji Android odabrati? Odgovor zna Google

12.06.2015 u 11:57

Bionic
Reading

Kad je raznolikost u pitanju, Android platforma u svijetu pametnih telefona je bez premca. Dostupno je na tisuće različitih modela uređaja, a dok je takva široka lepeza dobra, korisnici se ipak ponekad guše pred sirovom količinom uređaja. Google donosi rješenje u obliku internetskog alata 'Which Phone', koji bi trebao pomoći u odabiru

Sve što znatiželjni korisnici trebaju napraviti je posjetiti link, odabrati za što točno žele koristiti svoj novi Android uređaj i nešto podrobnije definirati svaki od parametara. Odabere li se, primjerice, mogućnost snimanja fotografija kao jedna od stvari koja je bitna za budući uređaj, Google će dalje filtrirati uređaje po dodatnim opcijama - koliko često se snimaju fotografije, je li bitna kvaliteta glavne kamerice ili mogućnost snimanja selfija i sl.

Nakon što je odabir parametara dovršen, Google će predložiti listu uređaja koji zadovoljavaju korisnikove potrebe. Listu je dalje moguće prilagoditi cijenom, veličinom uređaja i dr., a posebno je zgodno to što je listu moguće spremiti na e-mail ili podijeliti s drugima na društvenim mrežama.