LOGIČNO

Kako biti najbolji u Overwatchu? Igrajući pomoću hrpe banana, naravno!

17.10.2016 u 10:26

Bionic
Reading

Nakon lika koji je završio Dark Soulse 3 koristeći plesni podij i genijalca koji je igrao Overwatch koristeći miksetu za DJ Hero, tu je i šampion koji je najpoznatijeg gorilu Overwatcha uspio igrati koristeći - kilu banana

Konkurencija na polju abnormalnih sučelja za videoigre svakim danom postaje sve ozbiljnija i ozbiljnija. Streamer pod pseudonimom Rudeism postigao je nemoguće i nadmašio sve gejmere koji su omiljene igre pokušali igrati skroz neprikladnim kontrolerima.

Ovaj snalažljivi gejmer uspio je igrati Overwatch koristeći naelektrizirane banane. Svaka banana reagira na dodir te vrši funkciju zasebne tipke odnosno komande, što bizarnu napravu čini zapanjujuće učinkovitom.

Jedini problem je to što prizor igrača koji igra Overwatch dodirujući hrpu žicama spojenog tropskog voća nikad neće biti mainstream. Da, znamo da među našim čitateljima čuče poduzetni genijalci koji su ispred lokalnog supermarketa spremni prodavati kontrolere od krastavaca, banana, rajčica i cikle.

Nažalost, izgledno je da samo Rudeism može igrati Overwatch koristeći hrpu voća i biti cool dok to radi. Kako to izgleda igrati jednu od najpopularnijih pucačina današnjice koristeći banane? Pogledajte sami!