KAD VIDEOIGRE POSTANU STVARNOST

Jedna stvar koja vam doista ne treba su cimeri s puškama iz Portala

02.10.2014 u 13:11

Bionic
Reading

Pogledajte što se desi kada dva ratoborna cimera krenu u obračun ikoničkim Portal Gunovima

Ako se smatrate gejmerom, onda smo uvjereni kako ste barem jednom sanjarili kako bi to bilo da vaša omiljena videoigra postane 'stvarna'. Nakon što pogledate ovaj video s kanala RackaRacka, uvjereni smo da  ćete odustati od sanjarenja. Štoviše, uvjereni smo da ćete odustati od ideje da IKADA živite s cimerima.

Glavni razlog pomutnje u ovom videouratku ikoničko je oružje iz serijala Portal - specijalna puška koja na bilo kojoj ravnoj površini može stvoriti prolaz induciran kvantnom fizikom. Što se desi kada imate dva ratoborna cimera opremljena upravo tim zastrašujućim oružjem? Dobit ćete incidente poput letećih torti, nevjerojatne materijalne štete te ekspres-prolaza na sam mjesec!

Dvoboj Portal Gunovima


Podsjetimo se, Portal je Valveova kultna pucačina iz prvog lica u kojoj igrač nastoji pobjeći iz naoko napuštenog laboratorija koji nadgleda paranoična umjetna inteligencija pod imenom GladOS. Vaše jedino oružje gore je navedeni Portal Gun, koji je ujedno i pokretač osnovne mehanike igre. Ako Portal niste do danas zaigrali, prestanite čitati ovaj članak i izvolite ga kupiti ODMAH (igra je na popustu i trenutačno košta manje od 14 kuna).

S ovim videom, naravno, Valve nema veze - radi se o fan-videu.

Za kraj, ako imate vremena, svakako pogledajte i RackaRackaovu epsku interpretaciju napucavanja plastičnim puškama Nerf. Vjerujte nam - isplati se.