AJME

Jedna od mapa novog Battlefielda 1 smještena je na Jadran

22.09.2016 u 08:50

Bionic
Reading

DICE je službeno predstavio kolekciju mapa i modova igre koje će igrači moći iskusiti u konačnoj verziji popularne nadolazeće pucačine iz prvog lica Battlefield 1

Svaka od mapa odvijat će se na različitim dijelovima svijeta te će se na njima moći igrati šest različitih modova igre. Mape koje je DICE najavio nose imena Ballroom Blitz, Argonne Forest, FAO Fortress, Suez, The St. Quentin Scar, Sinai Desert, Amiens, Monte Grappa, Empire's Edge i Giant's Shadow. Giant's Shadow će biti besplatan ovog prosinca.

Najzanimljivija stvar vezana uz predstavljene mape bit će njihova lokacija. Ovdašnje gejmere obradovat će činjenica da se Empire's Edge odvija u malom selu na Jadranu, gdje se brodovi i kopnene sile međusobno poništavaju u očajničkom pokušaju osvajanja svakog koraka teritorija. Kompletan opis svake mape dostupne u Battlefieldu 1 možete pronaći ovdje

Što se modova igre tiče, DICE je predstavio njih šest: Conquest, Domination, Operations, Rush, War Pigeons i Team Deathmatch. Što je pobogu War Pigeons? Riječ je o novom modu u kojem svaki tim nastoji uloviti goluba pismonošu te ga odnijeti do posebne lokacije gdje će on poletjeti i prenijeti poruku saveznicima. Oni kojima to pođe za rukom poslat će naredbu svojoj artiljeriji koja će neprijateljske položaje zasipati kišom slatkog, slatkog eksploziva.

Operations je, prema DICE-u, mod najbliži pravom ratovanju u Prvom svjetskom ratu. Širi se na niz mapa te igrači zauzimaju realistične položaje i dobivaju naredbe za juriš, obranu i tako dalje. Ovo je, uvjerava nas EA, najsloženiji mod u igri.

Detaljan opis svakog moda možete pronaći ovdje

Battlefield 1 prošao je kroz jedno od najuspješnijih beta testiranja u povijesti firme, što znači da u relativno dovršenom stanju dolazi na PlayStation 4, Xbox One i Windowse 10. studenog.