NAZAD NA ZAPAD

Je li to Rockstar upravo izbacio prvu najavu Red Dead Redemptiona 2?

17.10.2016 u 15:30

Bionic
Reading

Rockstar je poznat po tajnovitim počecima velikih reklamnih kampanja, što savršeno objašnjava njegov najnoviji 'crveni teaser' nadolazećeg 'nepoznatog' projekta

Naravno, Rockstaru ne treba puno da zapali maštu mnoštva zagriženih obožavatelja svojih franšiza. Najnovija objava na Twitteru tako je uzrokovala pravu lavinu špekulacija. Ovo je posebno zanimljivo, s obzirom na to da poznati izdavač nije objavio skoro ništa.

Sve što su izbacili slika je izlizanog bijelog logotipa Rockstara na crvenoj pozadini. Naravno, šture informacije koje nudi ta slika dovoljne su za nekoliko pretpostavki. Za početak, nijansa crvene točno je ona koju je Rockstar koristio za vestern Red Dead Redemption. Kao drugo, izlizani logotip tipičan je za ikonografiju Divljeg zapada.


Premda vizualna komunikacija tajnovitim simbolima sugerira to da Rockstar zbilja planira objaviti novi Red Dead Redemption, činjenica je da službene potvrde ili, kad smo već kod toga, ikakve druge konkretne informacije - nemamo.

Sve čega se možemo držati je glasina koja je osvanula ovog ljeta nakon što su neki snalažljiviji gejmeri u kodu GTA V pronašli informacije koje bi se mogle povezati s nastavkom Rockstarova najpoznatijeg vesterna.

Ponedjeljak 14:00

Rockstar je upravo izbacio drugu promotivnu sliku i da - apsolutno je sigurno da se radi o novom proizvodu iz franšize Red Dead Redemption. Slika sedam silueta s zalazećim suncem u pozadini napravljena je u karakterističnom RDR-ovom vizualnom stilu te ne postoji sumnja da ćemo uskoro krenuti u pohod na divlji zapad!