ZA IMPERATORA!

Izašla je Battlefleet Gothic: Armada! Evo najnovijeg foršpana!

22.04.2016 u 11:08

Bionic
Reading

Svemirska strategija u pravom vremenu temeljena na Games Workshopovoj stolno-strateškoj igri Battlefleet Gothic konačno je stigla na tržište, a kako bi upriličili njen dolazak, autori iz Focusa priredili su atmosferični foršpan

U njemu glavnu ulogu, naravno, ima imperijalna flota koja se sprema za konačni sukob sa silama Kaosa. Brodovi se sudaraju i zabijaju jedni u druge, gomila topova odzvanja mračnim svemirom, a kapetani se zaklinju da će raditi grozne stvari s neprijateljevom majkom. Dakle - business as usual u svijetu Warhammera 40.000.

Igra podržava četiri igrive rase, a to su Imperija, Kaos, Eldari i Orci. Ako naslov bude uspješan, sigurni smo kako će s vremenom stići i druge, poput Necrona, Dark Eldara ili Taua.

Battlefleet Gothic: Armada - Launch Trailer


Zasad se moramo zadovoljiti s četiri vrlo različite škole ratovanja koje, čini se, najviše sjaje u multiplayeru, a on se, sudeći prema mnogim streamovima na Twitchu, pokazao dosta zabavnim tijekom zatvorene bete.

Battlefleet Gothic: Armada igriva je na PC-ju po cijeni od 39,99 eura, što je tijekom promocije spušteno za 10 posto, a to znači da igru na Steamu možete ubosti za 35,99 eura